Milé kolegyně, milí kolegové … těmito slovy začíná první vydání našeho firemního magazínu. Pojmenovali jsme jej Fabka, jak jinak, dalo by se říci, vždyť fabka představuje symbol naší společnosti už přes 100 let.

Myšlenka, že chceme mít vlastní firemní magazín tu byla dlouho. Definitivní ANO padlo začátkem tohoto září a mohli jsme se pustit do tvorby spolu s agenturou MenSeek. Sestavili jsme redakční radu a začali skládat témata. Zjistili jsme, že témat máme na několik časopisů dopředu. Vybrali jsme tedy ta, kterým bychom se chtěli věnovat v prvním čísle přednostně.

Fabka v číslech

lidí

týdnů

stránek

Vydání prvního čísla bylo spojeno především s otevřením nové výrobní haly. U této příležitosti jsme uspořádali Den otevřených dveří. Ale o tom více v článku Otevíráme novou výrobní halu. V našem firemním magazínu vás seznámíme se značkou Mul-T-Lock, jejíž hlavní závod sídlí v Yavně v Izraeli. Do této úchvatné země vás naláká hned další stránka. Pokračujeme rozhovorem s naším šéfem údržby Martinem Hejhalem alias vášnivým závodníkem rallye. Představíme vám naši technologickou bombu FAB ENTR. A protože jsme na tento inteligentní zámek opravdu hrdí, více o jeho výrobě prozradíme v článku Chytrý zámek FAB ENTR. Naše FABka nestojí jen v názvu toho časopisu, ale stala se symbolem celé komunikace v rámci projektu pro podporu povědomí o naší společnosti. Proto vám na stránce věnované tomuto projektu ukážeme, kde všude jsme byli v uplynulém roce vidět. Mimo práci se umíme i bavit, přečíst si o tom můžete nejen v časopise, ale i v článku Po práci legraci. Do každého čísla chceme také dávat krátkou anketu, v prvním čísle se ptáme Jak budeme podle vás zamykat za 10 let? Ve významných milnících budeme postupně představovat historii FABky. V krátkosti také představíme naše zlepšováky. Na poslední stránce si s námi můžete zaluštit, přečíst, že nám životní prostředí není lhostejné nebo namíchat chřipkový driják. Přejeme vám hezké čtení.