Ve velmi krátkém čase byla úspěšně realizována dodávka 1 150 ks cylindrických vložek PERK pro univerzitu v Essexu ve Velké Británii.

Náš lokální partner ASSA ABLOY UK zvítězil ve výběrovém řízení, poptal produkt v ASSA ABLOY Rychnov a během 10 dnů byla zakázka v bezvadném stavu distribuována.

Cylindrické vložky ASSA ABLOY PERK jsou vložky s klíčem s důlky a patentovou ochranou, a pro svoji velmi vysokou variabilitu kombinací jsou vhodné do systému generálního a hlavního klíče v rozsáhlých areálech, tedy pro použití pro zdravotnická zařízení, školy a univerzity, kancelářské budovy nebo bytové domy. Mohou zahrnovat různé kombinace přístupu – od malých až po velké a komplexní klíčové systémy.

Vložky ASSA ABLOY PERK lze kombinovat s jinými uzavíracími prvky, např. visacími zámky, nábytkovými zámky a kruhovými nebo oválnými vložkami. Jsou certifikované podle EN1303: 2015 a mají patentovou ochranu do roku 2036. Obsahují standardní i nadstandardní bezpečnostní prvky – chráněný profil, kolíky proti odvrtání a jsou vysoce odolné proti mechanickému poškození.

Symetrický silný a odolný reverzibilní klíč je vyrobený z vysoce kvalitního niklové mosazi, bez ostrých hran.